Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетни Супи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетни Супи

Пролетни Супи

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно пролетни супи в Gotvach.bg.
Пролетна яхния с маруляПролетна яхния с маруляПолучи се чудна пролетна яхния за две порции. Ако месото е прясно, се нарязва на парчета, ако е печено, се обезкостява и накъсва на парчета....
Пролетна яхния с воденичкиПролетна яхния с воденички
2
Пролетната яхния с воденички се разпределя по чинии и сервираме, докато е още топла....
Пролетна МанджаПролетна Манджа
1
Поръсете манджата с пресен магданоз! Пролетната Манджа е готова....
Селска пролетна яхния с кюфтетаСелска пролетна яхния с кюфтета
По желание може да поръсете селската пролетна яхния с кюфтета с магданоз или копър....
Пролетна зелена яхния с оризПролетна зелена яхния с ориз
Долейте останалата вода и когато заври, сипете ориза и щом той е готов, свалете яхнията от огъня и я поднесете с лъжица – две кисело мляко във всяка...
Пролетна яхния с лапад и телешкоПролетна яхния с лапад и телешко
1
Поръсете с пресен магданоз и яхнията е готова за сервиране. Пролетната яхния с лапад и телешко е готова....
Пролетна яхния с лапад и челядинкиПролетна яхния с лапад и челядинки
3
Оставете на котлона още 5 минути и вашата апетитна пролетна яхния с лапад и челядинки е готова....
Холандска пролетна яхния с агнешко вратлеХоландска пролетна яхния с агнешко вратле
Холандската пролетна яхния с агнешко вратле е готова....
Пролетна яхния с лапад и киселецПролетна яхния с лапад и киселец
Щом омекнат, добавете доматите и гответе пролетната яхния 2-3 минути....
Пролетна зелена яхния с телешко сърцеПролетна зелена яхния с телешко сърце
След 5 минути яхнията е готова за сервиране и консумация. Пролетната зелена яхния с телешко сърце е много вкусна....
Пролетна яхния с челядинки и киселецПролетна яхния с челядинки и киселец
Да ви е сладко с моята пролетна яхния с челядинки и киселец!...
Пролетна яхния с лапад и маслиниПролетна яхния с лапад и маслини
Лападът се измива и се почиства от дебелите жилки. Лукът се измива и нарязва на едро. Задушава се с малко олио и се прибавя лапада. Наливат се...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: