Gotvach.bg»Избрани Колекции»Китайски Пролетни Рулца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Загрейте още олио в дълбок тиган и изпържете пролетните рулца. Може да ползвате и фритюрник....

Така се продължава с останалата смес и кори, запечете на сух тиган пролетните рулца, за да хванат загар и да станат по-хрупкави....

Рулцата при пърженето трябва да плуват в олиото. Когато се зачервят, са готови....

Всяко едно рулце намазваме с яйце.
Нареждаме в тавичка, която сме омазнили отдолу, и поставяме във фурната.
Печем до готовност....

Пролетните рулца могат да се сервират топли или студени с майонезено-млечния сос....

Намазват се пролетните рулца с останалото разбито яйце и се слагат да се пекат във фурна загрята на 180 градуса....

Навийте на рулца, намажете с малко яйце и запечете за 20-25 минути. Смесете продуктите за соса и сервирайте рулцата....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: