Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетни Ордьоври
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ордьовър с конкилиеПастата се вари във вряща подсолена вода с няколко капки олио (олиото се слага, за да не се слепват). Изважда се, отцежда се и се нарежда в чинията...
Ордьовър в гювече
Картофите се нарязват на шайби и се разпределят в четири намазнени гювечета заедно с подправките.
Пекат се 100 минути на слаба фурна. След това...
Ордьовър с кашкавал
Всички продукти без кашкавала се нарязват на дребно и се разбъркват много добре.
Кашкавалът се завива с марля и се пуска във вряща вода за 10 мин...
Ордьовър с юфка
Сваряваме юфка, която след това добре отцеждаме. Изсипваме я в салатиера.
Киселите чушки, киселите краставички нарязваме на дребни парченца. Сипваме...
Ордьовър с пилешко месо
Месото и краставичките се нарязват много ситно. Яйцето се настъргва на ренде и се смесва с месото и краставичките.
Прибавят се останалите продукти...
Ордьовър с пълнено филе
Нарязваме печените чушки на ситно. В купа натрошаваме сиренето и при него сипваме чушките.
Поръсваме с чесън и добавяме майонезата и киселото...
Италиански топъл ордьовър с кашкавал
Кашкавалът се настъргва, добавя се топлото мляко и сместа се сварява на бавен огън до еднородна гъста маса. Брашното се смесва с бакпулвера и бирата...
Френски ордьовър с жабешки бутчета
Бутчетата се измиват, маха се долната част и се заливат с марината от 20 милилитра коняк, 100 милилитра портокалов сок, 1 щипка сол и 20 милилитра...
Ордьовър с майонеза и кашкавал
Киселите краставички, кашкавалът и сварените картофи се нарязват на ивици и се смесват с майонезата, скълцан магданоз и лимонов сок.
Сместа се...
Вкусен ордьовър с пастет и яйца
Нарязваме пастета и твърдо сварените яйца. Смесваме и към тях прибавяме кисело мляко, разбити сурови яйца и сол на вкус.
Всичко разбъркваме добре...
Бърз ордьовър с рулца от рациИзмиваме и нарязваме домата на колелца, като върху всяко колелце слагаме колелце чесън и заливаме с олио, поръсваме със сол.
Ролето шунка и кашкавал...
2
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 10
56
44
30
20
10
Дай твоята оценка: