Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Лападът се измива и се почиства от дебелите жилки. Лукът се измива и нарязва на едро.
Задушава се с малко олио и се прибавя лапада. Наливат се...

Нагряваме маслото със зехтина. В тях се запържва лукът, добавя се и чесънът счукан и наситнен.
Следват тиквичките и се оставят под капак посолени...

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината.
Слага се брашното и се запържва до златисто. Прибавя се литър и половина вода и нарязаните...

Сервирайте постна пролетна яхния с картофи и гъби с любимия си селски хляб и се усмихнете :)...

Поднесете пролетната яхния с овнешко и зеленчуци с прясно накълцан магданоз....

Преди сервиране по желание бързата пролетна яхния с нахут и зеленчуци може да се поръси с малко копър....

Едно от най-известните ястия е супа от коприва, точно заради това първата ми гозба с този така полезен био продукт е Пъстра пролетна супа....

Когато ориза се свари, чукваме цели яйцата едно по едно в супата и изключване котлона, без да се бърка повече, за да не се разбият яйцата....

Нарязваме на едри парчета лука и чесъна, прибавяме олиото, вода и солта и объркваме.
В съд задушаваме всичко това за 15 минути, като прибавяме...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: