Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетни Супи

Пролетни Супи

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно пролетни супи в Gotvach.bg.
Пролетна яхния с лапад и маслиниПролетна яхния с лапад и маслиниЛападът се измива и се почиства от дебелите жилки. Лукът се измива и нарязва на едро. Задушава се с малко олио и се прибавя лапада. Наливат се...
Пролетна зелена яхния с телешко сърцеПролетна зелена яхния с телешко сърце
След 5 минути яхнията е готова за сервиране и консумация. Пролетната зелена яхния с телешко сърце е много вкусна....
Селска пролетна манджаСелска пролетна манджа
Селската пролетна манджа е готова....
Пролетна Тиквена МанджаПролетна Тиквена Манджа
Нагряваме маслото със зехтина. В тях се запържва лукът, добавя се и чесънът счукан и наситнен. Следват тиквичките и се оставят под капак посолени...
Пролетна супаПролетна супа
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината. Слага се брашното и се запържва до златисто. Прибавя се литър и половина вода и нарязаните...
Пролетна яхния с овнешко месо и зеленчуциПролетна яхния с овнешко месо и зеленчуци
Поднесете пролетната яхния с овнешко и зеленчуци с прясно накълцан магданоз....
Постна пролетна яхния с картофи и гъбиПостна пролетна яхния с картофи и гъби
Сервирайте постна пролетна яхния с картофи и гъби с любимия си селски хляб и се усмихнете :)...
Бърза пролетна яхния с нахут и зеленчуциБърза пролетна яхния с нахут и зеленчуци
Преди сервиране по желание бързата пролетна яхния с нахут и зеленчуци може да се поръси с малко копър....
Пролетна Манджа с КоприваПролетна Манджа с Коприва
Пролетна Манджа с Коприва е готова....
Пъстра пролетна супаПъстра пролетна супа
Едно от най-известните ястия е супа от коприва, точно заради това първата ми гозба с този така полезен био продукт е Пъстра пролетна супа....
Пролетна супа ВитаминкаПролетна супа Витаминка
В тенджера слагаме около 3 л. вода и посоляваме. Настъргваме 1 морков и нарязваме лука и чесъна. След като заври, слагаме ориза и спанака. Когато...
Евтина пролетна яхнияЕвтина пролетна яхния
Нарязваме на едри парчета лука и чесъна, прибавяме олиото, вода и солта и объркваме. В съд задушаваме всичко това за 15 минути, като прибавяме...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: