Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържоли от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...

Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина.
В купа сложете каймата, прибавете нарязания...

Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...

5

1

Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол.
Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...

Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко....

Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две.
Добавят се...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: