Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържоли от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържоли от Дивеч

Пържоли от Дивеч

Открий всички 12 подбрани съвети за пържоли от дивеч в Gotvach.bg.
Марината за дивеч и пържолиМарината за дивеч и пържолиРазбъркайте всички и намажете дивеча и пържолите. След около 1-2 часа са готови за печене....
Марина за дивечМарина за дивеч
Маринатата за дивеч е много сполучлива....
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Суджуците от дивеч се сушат 4-5 дена, след което се опушват. Най-добре е да поднесете суджуците варени или пържени....
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Сос за дивечСос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Френска марината за дивечФренска марината за дивеч
Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко....
Натурален кебап от дивечНатурален кебап от дивеч
Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две. Добавят се...
Пържолки от дивеч - панеПържолки от дивеч - пане
Месото се нарязва на малки пържоли и се начуква с дървен чук....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: