Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от Дивеч

Пастърма от Дивеч

Прегледай всички 12 избрани предложения за пастърма от дивеч в Gotvach.bg.
Пастърма от ДивечПастърма от ДивечНякои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
ПастърмаПастърма
30
След 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Сос за дивечСос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Скълцайте съвсем ситно месото от дивече и сланината. Към тях добавете, солта, черния и червен пипер, селитрата и захарта. Объркайте добре...
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Марина за дивечМарина за дивеч
Продуктите се почистват и се режат на големи парчета. Варят се половин час и с горещата марината се залива дивечът. Месото стои под капак половин...
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Пържолки от дивеч - панеПържолки от дивеч - пане
Месото се нарязва на малки пържоли и се начуква с дървен чук. В купа се редят пържолите, като между всеки ред се поръсват подправките и нарязания...
Френска марината за дивечФренска марината за дивеч
Карамфилчетата се набождат в лука. Чесънът се обелва, но не се реже. Морковите се обелват, без да се режат. Една чаша вода се смесва с бялото...
Натурален кебап от дивечНатурален кебап от дивеч
Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две. Добавят се...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
55
42
30
22
10
Дай твоята оценка: