Gotvach.bg»Избрани Колекции»Говежда Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говежда пастърма с ароматни подправки
Закачаме пастърмата на сухо, студено и проветриво място и изсушаваме до готовност....
Говежда пастърма със зрял фасул в гърне
Заливаме пастърмата и боба с вода и ги оставяме да престоят за една нощ....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: