Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешка Кайзер Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

7

Пастърмата може да се съхранява в хладилник до няколко месеца така приготвена.
Класическата телешка пастърма е готова....

Загряваме си фурната на 200 °C и поставяме кайзер питките да се пекат за около 15 минути....

Жълтъците се разделят от белтъците. Белтъците се разбиват на пяна, жълтъците се бият до побеляване със захарта и ванилията.
Смесват се и се изсипват...

Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.
Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...

В част от пресятото брашно се поставят маята, захарта и солта. Разбърква се с лъжица хубаво.
След това се прави кладенче и там се изсипва топлата...

Маята и захарта се разтварят в прясното мляко. Брашното се пресява и в средата се прави кладенче. В него се сипват яйцето, солта, маята и маслото,...

В купа се слага маята, водата, медът и се разбърква, оставя се за 5 минути. След това се добавят яйцата и брашното със солта.
Меси се до образуване...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: