Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кайзер Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...

В края всяко парче пастърма се пронизва с канап и се окачват на проветриво място на разстояние едно от друго....

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

10

Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....

Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: