Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Козя Кайзер Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна кайзер пастърмаДомашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 дена....
11
ПастърмаДомашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник).
Домашната пастърма от конско е готова....
1
Домашна пастърма от сьомга
За да съхранявате за по-дълго вашата домашна пастърма от сьомга, покрийте я със зехтин и приберете в хладилник в добре затворен съд....
Домашна козя саздърма
Слагат се месото и костите да врят на бавен огън за 1 час. След това се оставят да изстинат напълно.
Обира се образувалата се лой от повърхността...
Сушена домашна пастърма с подправкиГотовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
5
Лесна домашна пастърма за начинаещи
Нарежете на тънко и се насладете на лесна домашна пастърма за начинаещи с чаша хубаво вино!
Опитайте!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка: