Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна пастърма с подправкиОкачвам го да се суши на проветриво място. След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Домашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник).
Домашната пастърма от конско е готова....
1
Домашна пастърма от свинско
След 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, може и повече време да отнеме сушенето на месото....
Сушена домашна пастърма с подправкиГотовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
5
Лесна домашна пастърма за начинаещи
Нарежете на тънко и се насладете на лесна домашна пастърма за начинаещи с чаша хубаво вино!
Опитайте!...
Домашна пастърма от пилешко филе
Пастърмата трябва да престои седмица, след тогава да се консумира.
Домашната пастърма от пилешко филе е готова....
Домашна пастърма от свински врат
Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....
Домашна пастърма от свинско сърцеПробиваме дупка с игла и конец, за да може да е удобно да закачим да се изсуши нашата домашна пастърма....
1
Домашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Домашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: