Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Домашна Пастърма

Как се Прави Домашна Пастърма

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се прави домашна пастърма в Gotvach.bg.
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправкиОкачвам го да се суши на проветриво място. След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Домашна пастърма от конскоДомашна пастърма от конско
1
Съхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник). Домашната пастърма от конско е готова....
Домашна пастърма от свинскоДомашна пастърма от свинско
След 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, може и повече време да отнеме сушенето на месото....
Сушена домашна пастърма с подправкиСушена домашна пастърма с подправки
5
Готовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
Лесна домашна пастърма за начинаещиЛесна домашна пастърма за начинаещи
Нарежете на тънко и се насладете на лесна домашна пастърма за начинаещи с чаша хубаво вино! Опитайте!...
Домашна пастърма от пилешко филеДомашна пастърма от пилешко филе
Пастърмата трябва да престои седмица, след тогава да се консумира. Домашната пастърма от пилешко филе е готова....
Домашна пастърма от свински вратДомашна пастърма от свински врат
Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....
Домашна пастърма от свинско сърцеДомашна пастърма от свинско сърце
1
Пробиваме дупка с игла и конец, за да може да е удобно да закачим да се изсуши нашата домашна пастърма....
Домашна пастърма от свинско месоДомашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: