Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна наденица за сушене
Правят се на подкови или на пръчки.
Сушат се на проветриво място като се разточват 3 – 4 пъти....
Домашна наденица с варени картофиМесото се смила на машинка и се омесва със всички подправки.
Престоява така 2-3 дни, като се обърква, и когато узрее, се пълни в черва....
1
Майсторска домашна наденицаОставят се да се изсушават навън.
На четвъртия ден с помощта на точилка се разточват и пак се закачват на проветриво място....
3
Гювечета с домашна наденица
Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....
Домашна дивечова наденица
Първите 10 дена е добре да разточвате домашната дивечова наденица всеки ден....
Домашна кълцана наденица
Празът се нарязва на ситно и той също се прибавя към сместа за наденицата....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: