Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Трахана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Трахана с пастърма
Траханата се залива с 250 мл. хладка вода и се оставя да поомекне като се разбърква от време на време....
Супа трахана с кускус
В една голяма тенджера слагаме малко мазнина и сухата смес трахана и запържваме за около една минута, докато излезе ароматът на траханата....
Трахана с кисело зеле
Добавете задушеното зеле, разбъркайте добре и варете до готовност на траханата....
Трахана с кисело мляко
Вари се на среден огън, докато омекне траханата. Отделно в купа се разбъркват киселото мляко и брашното....
Родопска трахана в мултикукър
Завиваме плътно капака на нашата трахана и настройваме на същата програма за 90 минути....
Трахана по родопски
След като сме оставили да се свари траханата и е готова, се добавя и запръжката....
Трахана с мляко и яйца
Тази трахана е мокра трахана и се поставя на студено място, за да се прекъсне процеса на маята - с помощта на солта и студеното време няма да втасва...
Домашна мокра трахана
На следващия ден разбъркваме траханата и я оставяме да втаса отново. Всичко се повтаря 3 дена....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
55
40
32
23
10
Дай твоята оценка: