Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави боб с Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

1

Първите 12 продукта плюс чесъна се смесват в тенджера и се оставят да заврат на силен огън, покрити с капак....

Наденицата се нарязва, но не до края, изпържва се до златисто. Сервира се боб с парче наденица, по желание поръсете с магданоз....

В дълбока тава изсипете малко олио, след това боба и овкусените зеленчуци. Объркайте и разпределете парчета наденица....

Като кипне водата се оставя така 10 минути и се слага тиквичките и зеления боб, на който предварително сме изцедили водата....

Прехвърлете зеленчуците в тава и поставете наденицата /на която предварително сте направили разрези отгоре/....

Сервираме порция, като поръсваме с още джоджен и парче наденица.
Вкусен печен боб! Добър апетит!...

1

В тенджера сипете бял боб, покрива се със студена минерална вода....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: