Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бял боб с Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Сервираме готовата плакия с туршия - много е вкусно :)))
Белият боб плакия с наденица е готов....

1

2

Първите 12 продукта плюс чесъна се смесват в тенджера и се оставят да заврат на силен огън, покрити с капак.
Намалете градусите след завиране...

Наденицата се нарязва, но не до края, изпържва се до златисто. Сервира се боб с парче наденица, по желание поръсете с магданоз....

В дълбока тава изсипете малко олио, след това боба и овкусените зеленчуци. Объркайте и разпределете парчета наденица....

Вари се без капак още 20 минути, докато омекне бобът, и се изважда.
Сервираме порция, като поръсваме с още джоджен и парче наденица....

Прехвърлете зеленчуците в тава и поставете наденицата /на която предварително сте направили разрези отгоре/....

Като кипне водата се оставя така 10 минути и се слага тиквичките и зеления боб, на който предварително сме изцедили водата....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: