Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сурова Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна сурова телешка наденицаНо технологията за приготвяме на наденица в домашни условия е една и съща - самата кайма трябва да се меси продължително време, за да се получи емулсия...
Домашна дивечова наденица
Първите 10 дена е добре да разточвате домашната дивечова наденица всеки ден....
Домашна кълцана наденица
Кълцаните наденици се съхраняват във фризер и при нужда се пекат на скара или оребрен тиган....
Майсторска домашна наденицаТя престоява две денонощия, след което започваме да пълним наденичките. Оставят се да се изсушават навън....
3
Домашна наденица за сушене
Правят се на подкови или на пръчки.
Сушат се на проветриво място като се разточват 3 – 4 пъти....
Гювечета с домашна наденица
Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....
Домашна лютеница с наденица
Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре....
Домашна точена баница (Топяща се в устата)Тази баница става уникална, ако я правите с хубава бяла мас, маста прави витата баница топяща се в устата....
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: