Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сурова Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна сурова телешка наденицаНо технологията за приготвяме на наденица в домашни условия е една и съща - самата кайма трябва да се меси продължително време, за да се получи емулсия...
Майсторска домашна наденицаТя престоява две денонощия, след което започваме да пълним наденичките. Оставят се да се изсушават навън....
3
Домашна дивечова наденица
Първите 10 дена е добре да разточвате домашната дивечова наденица всеки ден....
Домашна кълцана наденица
Кълцаните наденици се съхраняват във фризер и при нужда се пекат на скара или оребрен тиган....
Домашна наденица за сушене
Правят се на подкови или на пръчки.
Сушат се на проветриво място като се разточват 3 – 4 пъти....
Гювечета с домашна наденица
Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....
Домашна лютеница с наденица
Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре....
Домашна точена баница (Топяща се в устата)Тази баница става уникална, ако я правите с хубава бяла мас, маста прави витата баница топяща се в устата....
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: