Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювечета с Сурова Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Редим наденицата напречно на ребрата на грил тигана.
След 3 минути завъртаме наденицата, за да се пече от другата страна....

Наденицата се нарязва на кръгчета и се запържва в растителното масло до зачервяване. Отстранява се с решетъчна лъжица....

На дъното на гювечето се слага масло, редят се кръгчета наденица, домат, натрошено сирене, подправки, чукват се яйца, но може и да се разбият и залее...

Във всяко гювече нарежете по една главичка лук, по една нарязана на кубчета наденица, по един домат, нарязан на колелца, или по 2 лъжици доматено...

Задушеното кисело зеле със сурова наденица се сервира горещо....

В малко олио се запържва чесънът и се добавя предварително обелената наденица, която се намачква да стане на гранули....

В тавата се нареждат суровата наденица и вторият домат, нарязан на кръгчета. Бобът се слага да се запече във фурна на 200 градуса ....

Тъй като времето вече не е подходящо за съхнене, моята сурова наденица се опакова грижливо в торбички на определени порции и се съхранява във фризер...

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: