Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Апетитка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Домашна Апетитка

Как се Прави Домашна Апетитка

Открий всички 24 кулинарни идеи за как се прави домашна апетитка в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захарму харесва от двата вида домашно приготвени....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Апетитка с патладжаниАпетитка с патладжани
Разпределете апетитката в буркани, затворете ги и стерилизирайте за 10 минути....
Апетитка с морковиАпетитка с моркови
Когато течността се сгъсти добавете олиото, захарта, оцета и солта. Почистете чушките от дръжките и ги попарете с вряла вода....
Апетитка с чесънАпетитка с чесън
Нарежете много ситно чорбаджийските чушки, изпечете и смелете червената капия. Нарежете магданоза и чесъна на ситно. Настържете доматите и ги...
Апетитка с извараАпетитка с извара
Сервирайте апетитката с накълцан магданоз....
Домашна апетитка без варенеДомашна апетитка без варене
3
Заливат се с марината от масло, оцет, мед и сол. Готовата апетитка може да се консумира веднага или да се затвори в буркани....
Апетитка с доматено пюреАпетитка с доматено пюре
Почистваме чушките от семките и ги печем. Когато са готови, ги обелваме и смиламе с помощта на мелачка. Към тях добавяме доматено пюре. След това...
Доматена апетитка с чесънДоматена апетитка с чесън
Тази чеснова апетитка е чудесна и върху филия хляб с натрошено сирене. Може да се ползва при приготвяне на пици или спагети....
Апетитка с чушки козирогАпетитка с чушки козирог
Пълним готовата апетитка в чисти и сухи буркани. Затваряме здраво с капачки и стерилизираме за 10 минути....
Апетитка с чорбаджийски чушкиАпетитка с чорбаджийски чушки
2
Апетитката с чорбаджийски чушки е готова....
Апетитка с люти чушкиАпетитка с люти чушки
1
Изпечете и обелете зелените чушки и лютите чушленца. Почистете ги от дръжки и семе и ги обелете. Смелете ги на пюре в мелачка заедно с копъра...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: