Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Апетитка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете много ситно чорбаджийските чушки, изпечете и смелете червената капия. Нарежете магданоза и чесъна на ситно.
Настържете доматите и ги...

Чушките и патладжаните се изпичат, след което се нарязват на не големи парчета....

Когато течността се сгъсти добавете олиото, захарта, оцета и солта.
Почистете чушките от дръжките и ги попарете с вряла вода....

3

Готовата смес се пасира до получаването на еднородна смес. Подправя се със сол и черен пипер.
След това апетитката се насипва в буркани....

Пълним готовата апетитка в чисти и сухи буркани. Затваряме здраво с капачки и стерилизираме за 10 минути....

Тази чеснова апетитка е чудесна и върху филия хляб с натрошено сирене.
Може да се ползва при приготвяне на пици или спагети....

Почистваме чушките от семките и ги печем. Когато са готови, ги обелваме и смиламе с помощта на мелачка.
Към тях добавяме доматено пюре. След това...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: