Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пастърма от Сърна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от ДивечНякои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от месо от сърна
Ако условията, в които съхне, са благоприятни до седмица-две пастърмата трябва да е готова.
Пастърмата от месо от сърна е много вкусна....
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
ПастърмаСлед 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
31
Конска пастърмаПровесете ги на проветриво място, за да се суши пастърмата за около 2-3 седмици.
Конската пастърма е готова....
1
Свинска пастърмаСлед пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от равни количества червен и черен пипер, разредени с 1—2 чаени лъжички студена вода...
7
Домашна пастърма
Готовата пастърма леко я измивам преди да готвя с нея.
Домашната пастърма е много вкусна....
Кайзер ПастърмаСушат се навън - правите с конец ушенца на пастърмите и закачате да се ветреят. Има вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
5
Пилешка пастърмаПилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се продупчва с дебела игла и се нанизва на конец....
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
56
43
30
21
10
Дай твоята оценка: