Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Суши Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Суши Пастърма

Как се Суши Пастърма

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се суши пастърма в Gotvach.bg.
Пастърма от ДивечПастърма от ДивечНякои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
Ако се предпочита по-изсушена и твърда пастърма, оставя се на сухо, хладно и проветриво място за още време или в хладилник....
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
Поднася се с джоджен. Говеждата пастърма с фасул е готова....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
7
Окачвам го да се суши на проветриво място. След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Пастърма от телешко месоПастърма от телешко месо
4
След едно денонощие освободете месото и намажете цялото парчета телешко с подправката за пастърма с помощта на четка....
Домашна пастърма от свинскоДомашна пастърма от свинско
След 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, може и повече време да отнеме сушенето на месото....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: