Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Суши Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....

Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...

Ако се предпочита по-изсушена и твърда пастърма, оставя се на сухо, хладно и проветриво място за още време или в хладилник....

Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....

Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...

В края всяко парче пастърма се пронизва с канап и се окачват на проветриво място на разстояние едно от друго....

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

10
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: