Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Суши Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма по арменскиТака повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от сьомга
Ако се предпочита по-изсушена и твърда пастърма, оставя се на сухо, хладно и проветриво място за още време или в хладилник....
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна пастърма с подправкиОкачвам го да се суши на проветриво място. След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
8
Пастърма от телешко месоСлед едно денонощие освободете месото и намажете цялото парчета телешко с подправката за пастърма с помощта на четка....
4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: