Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Суши Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Суши Суджук

Как се Суши Суджук

Открий всички 24 кулинарни идеи за как се суши суджук в Gotvach.bg.
СуджукСуджукСлед това суджуците се окачват да зреят и да се сушат....
Суджук по селскиСуджук по селски
8
Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
Суджук на фурнаСуджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне. Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Суджуците от дивеч се сушат 4-5 дена, след което се опушват. Най-добре е да поднесете суджуците варени или пържени....
Спагети със суджук и зеленчуциСпагети със суджук и зеленчуци
Спагети със суджук и зеленчуци - непретенциозни, но много вкусни....
Класически домашен суджук с кимионКласически домашен суджук с кимион
1
Оставяме суджука на сухо и проветриво място да съхнат. През 3-4 дни се разточват, за да станат плоски....
Свински суджук с прясно зелеСвински суджук с прясно зеле
Сушат се на проветриво място две седмици. След като поизсъхнат, се пушат 5-6 дни на 25 градуса в домашна сушилня....
Суджук с боб в гювечеСуджук с боб в гювече
6
Подреждаме суджука ветрилообразно. Слагаме в студена фурна на 200 градуса за един час....
Домашен суджук с пушен пиперДомашен суджук с пушен пипер
1
Когато прецените, че каймата е узряла (започва да мирише на суджук), се пълни в черва, които се оставят да изсъхват на сухо и проветриво място....
Суджук от конско месоСуджук от конско месо
2
Месото се оставя под лек наклон на хладно място без слънчева светлина да престои за 48 часа. Добавя се и селитра, за да не потъмнява месото....
Печен суджук на гребенПечен суджук на гребен
Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката....
Печен суджук на фурнаПечен суджук на фурна
Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: