Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Суши Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сушената рибица е истински деликатес, на който мнозина се радват през студените зимни месеци....


Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....

2

Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....

Така приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....

Намажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и оставете на хладно да се маринова за 1 нощ (може и по-малко)....

16

Пържолите се поставят в дълбок съд и се покриват с марината. Съдът се затваря с похлупак....

В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....

Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: