Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Суши Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се суши рибица?
Сушената рибица е истински деликатес, на който мнозина се радват през студените зимни месеци. Поднесена с руйно червено вино е наслада, на която...
Пълнена рибицаДобре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....
Домашна рибицаМесото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта....
1
Рибица с картофи
Покрийте с още от резените месото, завийте тавата с фолио и сложете да се пече за около час и 20 минути....
Печена свинска рибицаС тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути....
2
Шпикована свинска рибица
Така приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
Печена телешка рибица
Нанизана на шиш и покрита отгоре с маслена бяла хартия, се върти върху тиха жар, докато се опече месото, като от време на време книгата се маже с...
Свинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Мариновани пържоли от рибица
Пържолите се поставят в дълбок съд и се покриват с марината. Съдът се затваря с похлупак....
Свинска рибица на фурна
В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите.
Поръсваме обилно с подправките, след което наливаме 200 мл...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: