Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кайзер питки в млякоНамажете с разбито яйце кайзер питките.
Оставете да престоят 30 минути.
Печете малките питки 30 минути на 200 °C кайзер питките в мляко....
Кайзер хлебчета с млякоКайзер хлебчетата се пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса докато получат златист загар....
2
Телешка супаНарежете месото и корените за супа ситно, лука и картофите ситно.
Смесете продуктите и ги сложете да се задушават в мазнина и малко вода.
Поръсете...
2
Телешка пачаДжоланът се измива и се поставя цял в тенджерата под налягане. Прибавят се морковите и подправките. Налива се студената вода и се поставя да ври в...
1
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: