Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Кайзер Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна кайзер пастърмаДомашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 дена....
11
ПастърмаДомашна пастърма от свинско
След 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, може и повече време да отнеме сушенето на месото....
Домашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник).
Домашната пастърма от конско е готова....
1
Сушена домашна пастърма с подправкиГотовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
5
Домашна пастърма от пилешко филе
Пастърмата трябва да престои седмица, след тогава да се консумира.
Домашната пастърма от пилешко филе е готова....
Домашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Домашна пастърма от свински врат
Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: