Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сърнешка Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от месо от сърна
Ако условията, в които съхне, са благоприятни до седмица-две пастърмата трябва да е готова.
Пастърмата от месо от сърна е много вкусна....
Сърна по френски
Кипва се, добавя се месото и след 5 минути се маха от котлона и се сервира сърна по френски....
Печено филе от сърна по старинна френска рецепта
Лукът се реше на шайби. Смесва се с оцета, зехтина, солта, бялото вино и белия пипер и в тази смес се слага месото.
Оставя се да се маринова 4...
Хапки от сърнаРибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват.
Маслото се сгорещява в тиган и в него се...
4
Филе от сърнаОбезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки.
Изпържваме месото...
2
Кюфтета от сърнаИзкиснете месото от сърна, измийте го под течаща вода, нарежете го на парчета и го смелете на кайма със сланината в машинка за мелене на месо....
1
ПастърмаСлед 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
31
Пълнен бут от сърнаСварете марината за дивеч за 5-10 минути марината от водата, оцета, 1/2 л вино, нарязани едро морков и 1/2 глава лук, дафинови листа, карамфилчета...
3
Печен бут от сърнаВземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист.
Заливаме с кипящ...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: