Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сърнешка Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сърнешка Пастърма

Сърнешка Пастърма

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно сърнешка пастърма в Gotvach.bg.
Сърна в гювечСърна в гювечСърната в гювеч е готова....
Пастърма от месо от сърнаПастърма от месо от сърна
Ако условията, в които съхне, са благоприятни до седмица-две пастърмата трябва да е готова. Пастърмата от месо от сърна е много вкусна....
Сърна по френскиСърна по френски
Кипва се, добавя се месото и след 5 минути се маха от котлона и се сервира сърна по френски....
Руло от сърна с черен пиперРуло от сърна с черен пипер
1
Обезкостете бута, така че да остане правоъгълно парче сърнешко месо....
Котлети от сърна с пюре от кестениКотлети от сърна с пюре от кестени
Котлетите от сърна с пюре от кестени са готови....
Печено филе от сърна по старинна френска рецептаПечено филе от сърна по старинна френска рецепта
Лукът се реше на шайби. Смесва се с оцета, зехтина, солта, бялото вино и белия пипер и в тази смес се слага месото. Оставя се да се маринова 4...
Хапки от сърнаХапки от сърна
4
Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват. Маслото се сгорещява в тиган и в него се...
Филе от сърнаФиле от сърна
2
Обезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки. Изпържваме месото...
Кюфтета от сърнаКюфтета от сърна
1
Изкиснете месото от сърна, измийте го под течаща вода, нарежете го на парчета и го смелете на кайма със сланината в машинка за мелене на месо....
ПастърмаПастърма
31
След 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
Пълнен бут от сърнаПълнен бут от сърна
3
Сварете марината за дивеч за 5-10 минути марината от водата, оцета, 1/2 л вино, нарязани едро морков и 1/2 глава лук, дафинови листа, карамфилчета...
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист. Заливаме с кипящ...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: