Gotvach.bg»Избрани Колекции»Говеждо по Бургундски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говеждо по Бургундски

Говеждо по Бургундски

Прегледай всички 24 избрани предложения относно говеждо по бургундски в Gotvach.bg.
Охлюви по бургундскиОхлюви по бургундскиОхлювите по бургундски са готови....
Телешко по бургундскиТелешко по бургундски
От виното, 2 с.л. олио, ситно нарязания лук, моркова, подправките, сол и пипер на вкус се прави марината. Накисва се нарязаното на хапки телешко месо...
Яйца по БургундскиЯйца по Бургундски
Оставя се да се охлади и едно по едно се добавят яйцата, докато се получи гладка смес....
Телешко задушено по БургундскиТелешко задушено по Бургундски
1
Рецептата за Телешко по Бургундски ала Джулия Чайлд...
Черен дроб по бургундскиЧерен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни. След като се изпържи, го посоляваме и подправяме с...
Говеждо по испанскиГовеждо по испански
Върнете към тях говеждото и бульона заедно с доматите, кимиона и останалия риган....
Говеждо по селскиГовеждо по селски
Нарязвате месото на малки хапки и леко го запържвате в половината олио. После прибавяте нарязаните зеленчуци, наливате малко гореща вода, посолявате...
Говеждо по КубинскиГовеждо по Кубински
Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода. След като го извадим го оставяме да изстине. Когато това стане, го натриваме със счукания...
Говеждо по манчестърскиГовеждо по манчестърски
Нарязваме месото на малки парченца, овалваме го в брашното и го запържваме леко в мазнината. Изсипваме го в йенски съд за печене. Нарязваме лука...
Телешко с бекон по бургундскиТелешко с бекон по бургундски
2
Поднесете телешкото по бургундски с гъбите и поръсено с магданоз....
Чашушули - говеждо по грузинскиЧашушули - говеждо по грузински
Доливайте по малко топла вода, когато нивото и намалее. В зависимост от вида телешко месо може да има нужда от повече или по-малко време....
Люто говеждо по СъчуанскиЛюто говеждо по Съчуански
Запържете говеждото, чесъна, лука, джинджифила, лютите чушки в бульона на силен огън, докато омекнат - за около две минути....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: