Gotvach.bg»Избрани Колекции»Говеждо по Бургундски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Оставя се да се охлади и едно по едно се добавят яйцата, докато се получи гладка смес....

Всичко ври под капак на бавен огън около 2 часа.
Почистете арпаджика и го задушете в останалата от пърженето мазнина....

Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни.
След като се изпържи, го посоляваме и подправяме с...

Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода. След като го извадим го оставяме да изстине.
Когато това стане, го натриваме със счукания...

Нарязваме месото на малки парченца, овалваме го в брашното и го запържваме леко в мазнината. Изсипваме го в йенски съд за печене.
Нарязваме лука...

Нарязвате месото на малки хапки и леко го запържвате в половината олио.
После прибавяте нарязаните зеленчуци, наливате малко гореща вода, посолявате...

Върнете към тях говеждото и бульона заедно с доматите, кимиона и останалия риган....

Варете на тих огън около 2 часа, под капак. Доливайте по малко топла вода, когато нивото и намалее....

Запържете говеждото, чесъна, лука, джинджифила, лютите чушки в бульона на силен огън, докато омекнат - за около две минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: