Gotvach.bg»Избрани Колекции»Говеждо по Бургундски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко по бургундски
От виното, 2 с.л. олио, ситно нарязания лук, моркова, подправките, сол и пипер на вкус се прави марината. Накисва се нарязаното на хапки телешко месо...
Яйца по Бургундски
Оставя се да се охлади и едно по едно се добавят яйцата, докато се получи гладка смес....
Черен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни.
След като се изпържи, го посоляваме и подправяме с...
Говеждо по испански
Върнете към тях говеждото и бульона заедно с доматите, кимиона и останалия риган....
Говеждо по селски
Нарязвате месото на малки хапки и леко го запържвате в половината олио.
После прибавяте нарязаните зеленчуци, наливате малко гореща вода, посолявате...
Говеждо по Кубински
Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода. След като го извадим го оставяме да изстине.
Когато това стане, го натриваме със счукания...
Говеждо по манчестърски
Нарязваме месото на малки парченца, овалваме го в брашното и го запържваме леко в мазнината. Изсипваме го в йенски съд за печене.
Нарязваме лука...
Чашушули - говеждо по грузински
Доливайте по малко топла вода, когато нивото и намалее. В зависимост от вида телешко месо може да има нужда от повече или по-малко време....
Люто говеждо по Съчуански
Запържете говеждото, чесъна, лука, джинджифила, лютите чушки в бульона на силен огън, докато омекнат - за около две минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: