Gotvach.bg»Избрани Колекции»Реване с Млечен Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реване с Млечен Крем

Реване с Млечен Крем

Открий всички 12 избрани предложения за реване с млечен крем в Gotvach.bg.
Реване с балансиращ млечен кремРеване с балансиращ млечен кремМлечна смес придава баланс на твърде сладкото реване. На някои може много да им хареса на други не....
Реване с млечен сиропРеване с млечен сироп
В купа се слага прясно мляко, захар и кремът и се разбъркват до разтопяване....
Млечен кремМлечен крем
Добавете кравето масло, разбъркайте и разсипете млечния крем в купички....
Италиански млечен кремИталиански млечен крем
Една чаша от млякото се затопля с канелата и ванилията. Останалото мляко се смесва с нишестето. Жълтъците се разбиват със захарта, добавя се млякото...
Млечен крем НаполеонМлечен крем Наполеон
Разбъркайте добре, завийте плътно със стреч фолио и оставете да изстине готовият млечен крем Наполеон....
Млечен крем - желиранМлечен крем - желиран
Преди да сервирате, може да обърнете крема в чиния, като със мокър нож минете по стените на крема. Похлупете с чинията и обърнете....
Млечен крем нишестеМлечен крем нишесте
2
Поръсете готовия крем нишесте с малко канела всяко кремче и сложете в хладилника да изстинат или да се стегнат....
Реване с кремРеване с крем
Горещия млечен крем разпределете върху реването равномерно и отново оставете да се охлади напълно....
Натиас - испански млечен кремНатиас - испански млечен крем
1
Горещият крем се излива в купички и се охлажда. Поднася се студен, поръсен с канела....
Млечен крем с брашноМлечен крем с брашно
10
Прибавят се ванилиите, а щом свалите крема от котлона, се разбърква и с маслото....
Млечен крем без яйцаМлечен крем без яйца
4
Всичко се смесва в тенджера и се вари на среден огън, бърка се с дървена лъжица, докато се сгъсти. Сипва се в стъклени формички и се поднася студен...
Млечен крем със шоколадМлечен крем със шоколад
Сипете в подходящи чаши едновремнно и от двата крема, така че да се получат шарки....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: