Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рецепти с Филе от Пангасиус
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти с Филе от Пангасиус

Рецепти с Филе от Пангасиус

Разгледай всички 23 авторски предложения за рецепти с филе от пангасиус в Gotvach.bg.
Панирано филе от пангасиус с корнфлейксПанирано филе от пангасиус с корнфлейксПанираното филе от пангасиус с корнфлейкс е готово....
Пангасиус с горчицаПангасиус с горчица
Филетата от Пангасиус се измиват и подсушават. Фурната загряваме на 200 градуса....
Пангасиус с пармезанПангасиус с пармезан
Овкусяваме филетата със солта и черния пипер. Слагаме в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна. Смесваме разтопеното масло с босилека...
Филе от пангасиус с кетчуп на тиганФиле от пангасиус с кетчуп на тиган
1
Първо си режем филето от пангасиус на три-четири парчета. Поръсваме ги от двете страни със смес от всички подправки....
Пангасиус на скараПангасиус на скара
Печем пангасиус на скара за около 3-4 минути от едната страна и след това обръщаме от другата....
Хрупкав пангасиус с корнфлейксХрупкав пангасиус с корнфлейкс
Хрупкавият пангасиус с корнфлейкс е готов....
Ароматен пангасиус с панировкаАроматен пангасиус с панировка
Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен копър...
Пангасиус в доматен сосПангасиус в доматен сос
4
Филето пангасиус нарежете на едро и го овкусете с малко от всички подправки....
Паниран пангасиус филеПаниран пангасиус филе
Филето се размразява. Приготвя се панировка от изброените продукти. Трябва да се получи гъста панировка....
Замразен пангасиус на фурнаЗамразен пангасиус на фурна
Замразеният пангасиус на фурна е готов....
Пангасиус с ориз и доматиПангасиус с ориз и домати
В тава сипвате малко олио, слагате ориза и лука, върху тях редите рибните филета. Поръсвате с подправки на вкус....
Пикантен пангасиус с доматена панировкаПикантен пангасиус с доматена панировка
1
Почистете рибата, измийте я и я нарежете на порционни парчета. Овкусете със сол и остава за 30 минути в хладилник. Междувременно разбийте белтъка...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: