Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе от Костур
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Вкусният костур с бяло вино се поднася с резени лимон и свежа салата по избор.
Добър апетит!...

Костурът се използва за филета и консерви.
Ползи от костура
Консумацията на костур носи редица ползи за здравето....

След като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин...

Филето костур се разделя на 8 порции, които се осоляват, намазват със зехтин, поръсват се с пипер и мащерка и се овалват в ореховите трохи....

Поднасяме като най-отдолу на чинията поставяме по листо маруля и върху него филе от нилски костур на скара....

Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...

1

Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....

Размразете рибата (ако е била във фризера). Смесете в малка купа сладкото от портокал и сока, добавете оцета, зехтина, магданоза. Овкусете със сол...

Върху него се полагат филетата от костур и между тях се подреждат маслините и скилидките чесън - необелени и леко смачкани, за да пускат аромат....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
54
41
32
22
10
Дай твоята оценка: