Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете филето на парчета, овкусете с подправката за риба и запържете в зехтин до получаване на хубав златист цвят....

Печете за около 20 минути в загряна на 170-180°C фурна - до готовност на костура....

2

Измийте рибата със студена вода, след което я подсушете.
Напръскайте я с лимонов сок, овкусете със сол и пипер. Намажете 2 листа фолио с олио....

Почистваме добре рибата, като поръсваме с лимоновия сок и посоляваме.
Пребирамев хладилника за около 10-15 минути .
В купичка счукваме яйцето...

Резенчета лимон също биха били добро допълнение към вашата супа от костур.
Добър апетит!...

Премахване кожата на костура и намазваме със сол, зехтин и черен пипер....

Първо измийте костура добре, защото когато постои малко пуска лигава слуз....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
54
41
32
22
10
Дай твоята оценка: