Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе от Сьомга Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе треска панеГотовото филе треска пане поставяме върху кухненска хартия, да се отцеди мазнината....
Панирана сьомга
Отделя се филето, измива се и се подсушава.
Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена...
Осолено филе от сьомга
Филето от сьомгата се натрива със смес от натрошена на дребно морска сол, захар в съотношение 1.5 :1....
Кашкавал пане с пилешко филе и бира
Пържим панирания кашкавал в силно загрята мазнина от всяка страна от 3 минути.
Кашкавалът пане с пилешко филе и бира е готов....
Сиренца панеГотовите панирани сиренца отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу.
Сиренцата пане са много вкусни....
2
Толстолоб пане
Сгорещете олиото и изпържете панираната риба до готовност.
Отцедете котлетите върху кухненска хартия. Сервирайте с гарнитура по ваш избор....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: