Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пане МатонеСлагам Пане Матоне на скарата или в тиган. Натискам го леко докато се пече. Пека го 4 минути и го обръщам за още 4....
Сирене панеГотовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....
2
Акула панеПрез това време пригответе паста за паниране "Пат-а-фри, като поставите 100 мл вода да заври....
1
Език панеНарязва се на парчета, посолява се и се панира последователно в брашно и разбити яйца.
Пържи се в сгорещено олио до зачервяване....
1
Броколи ПанеИзмийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава.
Оставете бланшираните...
3
Карфиол панеОтцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
4
Калмари панеПочистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...
2
Гъби панеГъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават.
Панировката се...
2
Чушки панеИзпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно.
Обелете и ги почистете от семената. Посоляват...
4
Филе от сьомга на скара
Заливаме филето от сьомгата със сместа и оставяме в хладилник да се мариноват за поне половин час. Щом сьомгата се маринова я вадим от съда....
Филе от сьомга в сосСервирайте, като залеете сьомгата със соса.
Филето от сьомга в сос е готово....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: