Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от Сьомга Пане

Филе от Сьомга Пане

Разгледай всички 22 избрани предложения относно филе от сьомга пане в Gotvach.bg.
Толстолоб панеТолстолоб панеСгорещете олиото и изпържете панираната риба до готовност. Отцедете котлетите върху кухненска хартия. Сервирайте с гарнитура по ваш избор....
Сиренца панеСиренца пане
2
Готовите панирани сиренца отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу. Сиренцата пане са много вкусни....
Броколи ПанеБроколи Пане
3
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете бланшираните...
Гъби панеГъби пане
2
Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават. Панировката се...
Език панеЕзик пане
1
Нарязва се на парчета, посолява се и се панира последователно в брашно и разбити яйца. Пържи се в сгорещено олио до зачервяване....
Калмари панеКалмари пане
2
Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...
Акула панеАкула пане
1
През това време пригответе паста за паниране "Пат-а-фри, като поставите 100 мл вода да заври....
Сирене панеСирене пане
2
Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....
Чушки панеЧушки пане
4
Изпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно. Обелете и ги почистете от семената. Посоляват...
Филе от сьомга на скараФиле от сьомга на скара
Заливаме филето от сьомгата със сместа и оставяме в хладилник да се мариноват за поне половин час. Щом сьомгата се маринова я вадим от съда....
Филе от сьомга в сосФиле от сьомга в сос
1
Сервирайте, като залеете сьомгата със соса. Филето от сьомга в сос е готово....
Мариновано филе от сурова сьомгаМариновано филе от сурова сьомга
Мариновано филе от сурова сьомга е много вкусно и крехко. Добър апетит!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: