Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Костур
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Костур с чушкиСлед като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин...
Костур с портокалов сос
Размразете рибата (ако е била във фризера). Смесете в малка купа сладкото от портокал и сока, добавете оцета, зехтина, магданоза. Овкусете със сол...
Костур на тиган
Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....
Костур на скараПочистете костура добре, измийте го и го подсушете. Добре го поръсете със сол и черен пипер....
1
Костур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...
Костур в сладко-кисел сос
Не слагайте прекомерно количество от подправката, защото е силно ароматна и ще засенчи деликатния вкус на костура....
Костур в сос по мексикански
Печете за около 20 минути в загряна на 170-180°C фурна - до готовност на костура....
Костур с маслини и фенел
Почистените от кожа и кости рибни филета се изплакват и подсушават добре. Посоляват се с едра сол от двете страни....
Костур с ароматен зелен сос
Обелете морковите и ги нарежете на шайби, запържете ги в сгорещеното масло. Нарежете филето на парчета, овкусете с подправката за риба и запържете...
Костур с ароматен винен сос
Нарежете лука на ситно и го запържете в сгорещеното масло. Сипете малко вода и добавете рибата и хайвера. Овкусете със сол и пипер.
Варете около...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: