Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе Пангасиус
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе Пангасиус

Филе Пангасиус

Открий всички 24 кулинарни идеи относно филе пангасиус в Gotvach.bg.
Панирано филе от пангасиус с корнфлейксПанирано филе от пангасиус с корнфлейксПанираното филе от пангасиус с корнфлейкс е готово....
Филе от пангасиус с кетчуп на тиганФиле от пангасиус с кетчуп на тиган
1
Първо си режем филето от пангасиус на три-четири парчета. Поръсваме ги от двете страни със смес от всички подправки....
Пангасиус с пармезанПангасиус с пармезан
Овкусяваме филетата със солта и черния пипер. Слагаме в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна. Смесваме разтопеното масло с босилека...
Пангасиус с горчицаПангасиус с горчица
Филетата от Пангасиус се изваждат от фурната и отделената вода се излива....
Пангасиус на скараПангасиус на скара
С получения сос намазваме пангасиуса. Загряваме си скарата и поставяме рибата....
Хрупкав пангасиус с корнфлейксХрупкав пангасиус с корнфлейкс
Хрупкавият пангасиус с корнфлейкс е готов....
Ароматен пангасиус с панировкаАроматен пангасиус с панировка
Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен копър...
Пангасиус в доматен сосПангасиус в доматен сос
4
Филето пангасиус нарежете на едро и го овкусете с малко от всички подправки....
Печен пангасиус в цитрусова маринатаПечен пангасиус в цитрусова марината
Печеният пангасиус в цитрусова марината е готов....
Паниран пангасиус с царевично брашноПаниран пангасиус с царевично брашно
Филетата от пангасиус измийте и подсушете....
Пангасиус с ориз и доматиПангасиус с ориз и домати
В тава сипвате малко олио, слагате ориза и лука, върху тях редите рибните филета. Поръсвате с подправки на вкус....
Пангасиус с лимон и орехиПангасиус с лимон и орехи
Размразете рибата и я нарежете на лентички. Овкусете с бял пипер, сол и половината лимонов сок. Оставете да престои 15 минути. В зехтин запържете...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: