Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рибена Чорба по Дунавски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибена Чорба по Дунавски

Рибена Чорба по Дунавски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно рибена чорба по дунавски в Gotvach.bg.
Рибена чорба от шаран по ирландскиРибена чорба от шаран по ирландскиРибената чорба от шаран по ирландски може да се поднесе с гореща с препържени сухари....
Дунавски шаран по свищовскиДунавски шаран по свищовски
1
Шаранът се почиства внимателно от люспите и вътрешностите, после се разпорва от опашката до главата....
Рибена чорба от шаранРибена чорба от шаран
Поднесете рибената чорба от шаран с кисел чеснов дресинг....
Домашна рибена чорба от шаранДомашна рибена чорба от шаран
Приятен апетит с домашна рибена супа от шаран!...
Рибена чорба по далматинскиРибена чорба по далматински
Рагуто се слага в марля. Поставя се в тенджера, залива се с вода. Добавят се морковът и едната глава лук. Оставя се да ври на слаб огън около час....
Рибена чорба по мераклийскиРибена чорба по мераклийски
Филетата от сьомга се минават през месомелачка. Към смляната рибна кайма се добавят нарязаните на много ситно пресен магданоз и пресен лук, сол, черен...
Рибена чорба по селскиРибена чорба по селски
Поднесете рибената чорба по селски гореща, поръсена с пресен магданоз....
Рибена чорба по търновскиРибена чорба по търновски
2
Опитайте и ако ви се струва чорбата безсолна, добавете сол по ваш вкус. Намалете огъня и оставете да къкри още 10 - 15 минути....
Рибена чорба по андалускиРибена чорба по андалуски
Чорбата се застройва с разбити яйца и се поднася с резенчета лимон....
Рибена чорба по рускиРибена чорба по руски
Измитото рибно филе се нарязва на порции, поръсва се със сол и черен пипер, залива се с бялото вино и се оставя да престои 15 минути. Приготвя...
Рибена чорба по манастирскиРибена чорба по манастирски
1
Преди да поднесете рибената чорба, поръсвате със ситно нарязания магданоз....
Рибена чорба по рибарскиРибена чорба по рибарски
4
Поднесете рибената чорба по рибарски с резен лимон....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: