Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рибник с Кисело Зеле и Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сервираме готовата риба върху сварения ориз, като поръсваме с черния и червения пипер и с мазнината, останала от печенето на рибата....

1

Оставяме да се охлади рибникът леко.
Поставяме летния рибник в хладилника за 2-3 часа, може да се хапне и топло....

Добавете нарязаното кисело зеле и настъргания морков, бъркайте до омекването им.
След като се задушат, прибавете измития ориз....

За да получим рибник, в тавичка слагаме част от соса, подреждаме филетата и заливаме с останалия сос....

Добавя се и оризът. Пържи се за малко , след което се прибавят 6 - 7 супени лъжици топла вода. Оризът трябва да поеме течността ....

Поръсват се с нарязаното на едро рибно филе, а отгоре се слага слой от нарязания на дребно лук....

Рибата се поръсва с тази смес. Отгоре се слага другата част от тестото и рибникът се оформя като риба....

Ориза също измийте и в тавичка или плаке сложете да запържите праза, като по-късно добавите и ориза....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: