Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържено Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържено Кисело Зеле

Пържено Кисело Зеле

Разгледай всички 12 авторски предложения относно пържено кисело зеле в Gotvach.bg.
Баница с пържено кисело зелеБаница с пържено кисело зелеБаницата с пържено кисело зеле е готова....
Пържено кисело зеле с бобПържено кисело зеле с боб
Киселото зеле се нарязва и се слага да ври със зелевия сок, когато омекне се смесва със сварения и отцеден от водата боб....
Пържено кисело зеле със свинско месоПържено кисело зеле със свинско месо
Пърженото кисело зеле със свинско месо е много вкусно....
Кисело зеле с пържено свинско месоКисело зеле с пържено свинско месо
2
Киселото зеле измиваме и нарязваме на ситно....
Кисело зеле на фурна с пържено месоКисело зеле на фурна с пържено месо
Киселото зеле на фурна с пържено месо е много вкусно....
Пържено с кисело зеле и зелени доматчетаПържено с кисело зеле и зелени доматчета
През това време нарязваме на парчета, киселото зеле, доматчетата, праза. Добавяме към мазнината и разбъркваме хубаво продуктите....
Пържено зелеПържено зеле
3
Пържете зелето в сгорещеното масло, залейте с оцета, необходимото количество вода и задушавайте бавно. Посолете със сол и черен пипер....
Пържено китайско зелеПържено китайско зеле
Преди да започнете с готвенето, измийте всички продукти и ги нарежете на дребно. Сложете мазнината да се загрява в дълбок тиган или тенджерка....
Пържено Зеле с ГрахПържено Зеле с Грах
Пърженото Зеле с Грах е готов. Ако ти харесва тази рецепта, опитай и предложенията ни за зеле на фурна и постно зеле....
Пържено зеле с наденицаПържено зеле с наденица
Накълцайте зелето ситно и нарежете наденицата на кръгчета. Загрейте олиото в голям и дълбок тиган или тенджера. Запържете наденичките, докато...
Пържено зеле по корейскиПържено зеле по корейски
Зелето се нарязва на тънки дълги ивици. Запържва се леко в маслото на слаб огън. Добавя се гореща вода и сол. След като водата се изпари изцяло...
Кисело зелеКисело зеле
4
Процедурата продължава, докато зелевата чорба стане кисела. Вече не трябва да се претака, а да се остави да втасва....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
45
32
21
10
Дай твоята оценка: