Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвено с Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвено с Кисело Зеле

Готвено с Кисело Зеле

Открий всички 47 подбрани съвети за готвено с кисело зеле в Gotvach.bg.
Готвено кисело зеле с ябълкиГотвено кисело зеле с ябълкиИзмиваме киселото зеле и нарязваме на ситно. Слагаме в тенджера и към него прибавяме нарязан ситно лук и две лъжици мас....
Кисело зелеКисело зеле
4
Процедурата продължава, докато зелевата чорба стане кисела. Вече не трябва да се претака, а да се остави да втасва....
Стерилизирано кисело зелеСтерилизирано кисело зеле
2
Стерилизираното кисело зеле е готово....
Запържено кисело зелеЗапържено кисело зеле
1
Добавя се нарязаното кисело зеле (ако е необходимо се обезсолява предварително) и се задушава за 10 мин....
Постно кисело зелеПостно кисело зеле
Нарязваме киселата зелка на дребно в тавичка. Измиваме и нарязваме и домата на дребно, добавяме доматеното пюре, олиото, червения пипер и черния пипер...
Задушено кисело зелеЗадушено кисело зеле
Разбърквате с брашното, изсипвате в тавичка и допичате още няколко минути задушеното кисело зеле....
Кисело зеле яхнияКисело зеле яхния
Зелето се нарязва на ситно и се задушава в подсолена вода. Тъй като то вече е по-меко от прясното, не е нужно много време за приготвянето му....
Моето кисело зелеМоето кисело зеле
2
Всяка година правим кисело зеле и не ми се е случвало да попадна на неподходящ сорт. Избирам го по усет, но сигурно съм и късметлия....
Бързо кисело зелеБързо кисело зеле
3
Прясното зеле се почиства от сухите листа и от кочана. Нарязва се на ситно и сипваме в тава. Нарязва се връзка целина и смесваме с прясното зеле...
Чешко кисело зелеЧешко кисело зеле
1
Добавя се чесънът, киселото зеле, ябълките, кимиона и хвойната. Държи се на слаб огън, като при необходимост се долива с вода....
Кисело зеле по тракийскиКисело зеле по тракийски
3
Целта е да спрем ферментацията и по-дълго време да имаме кисело зеле....
Капама с кисело зелеКапама с кисело зеле
Капамата с кисело зеле е готова....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: