Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поръсват се с нарязаното на едро рибно филе, а отгоре се слага слой от нарязания на дребно лук....

Рибникът се пече на 180 градуса, докато оризът се разпукне и ястието поеме течността.
Рибникът със скумрия, нахут и ориз е готов....

Прибавя се оризът и се добавя малко топла вода.
Сместа се разбърква и се изсипва в тавичка....

Разбърква се и с тази смес се пълни почистената и посолена отвън и отвътре риба. Зашива се, за да не изпадне плънката....

Добавяте посолената риба. Отгоре изсипвате сгорещеното олио, смесено с червения пипер.
Сипвате малко вода и печете в умерена фурна....

В средата сложете рибата, загънете на 4, намажете плика с масло и сложете рибника да се пече....

В друг съд с малко мазнина поставяме нарязаното на дребно кисело зеле, задушаваме за кратко и наливаме 1 ч.ч. непълна вода или бульон....

Печем рибника на 240 градуса в предварително загрята фурна до готовност.
Поднасяме рибника в тесто топъл със свежа или картофена салата....

Прибавете ориза и пържете, докато стане прозрачен.
Добавете червения пипер, нарязаните чушки. Сипете водата и задушете продуктите....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: