Gotvach.bg»Избрани Колекции»Салатно Цвекло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Салатно Цвекло

Салатно Цвекло

Разгледай всички 24 избрани предложения относно салатно цвекло в Gotvach.bg.
Отглеждане на салатно цвеклоОтглеждане на салатно цвеклоКъсното салатно цвекло се вади най-късно, когато температурите станат -2, -3 градуса (края на октомври)....
Цвекло с кимионЦвекло с кимион
Заливаме цвеклото, покриваме го с фолио и го държим на хладно....
Цвекло с картофиЦвекло с картофи
Сварете поотделно картофите и цвеклото до омекване. Картофите се белят още докато са горещи и се нарязват на кубчета....
Цвекло в бурканиЦвекло в буркани
Охладеното цвекло обелете и нарежете на шайби, а ако главите цвекло са малки, може да ги оставите цели или да нарежете на половини или четвъртини....
Мариновано цвекло с пъщърнакМариновано цвекло с пъщърнак
Червеното цвекло се вари цялото необелено, след това се изплаква със студена вода и се бели....
Салата цвекло с кълновеСалата цвекло с кълнове
Разбъркваме с лъжица и сервираме витаминозната салата. Салатата цвекло с кълнове е готова....
Червено цвекло в бурканиЧервено цвекло в буркани
Вижте също как да си направите печено цвекло със сос или домашен пробиотик от цвекло....
Цвекло по ГръцкиЦвекло по Гръцки
Зеленчуковата салата се залива с дресинга и се поднася леко охладена. Цвеклото по Гръцки е готово....
Салата червено цвекло с орехиСалата червено цвекло с орехи
5
Тази витаминозна салата е отлична за мезе за ракия, водка или дори чаша червено вино. Салатата червено цвекло с орехи е готова....
Червено цвекло с пресен лукЧервено цвекло с пресен лук
Цвеклото се измива и сварява. Обелва се и се смила/настъргва....
Салата с цвекло и нарСалата с цвекло и нар
Прехвърляме в чиния и поръсваме витаминозната салата със зърна нар. Салатата с цвекло и нар е готова....
Мариновано червено цвекло в бурканиМариновано червено цвекло в буркани
Така през зимата ще имате от маринованото червено цвекло в буркани за салати, сарми, супи и други ястия!...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: