Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Език по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Свински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко....
Задушени свински бъбреци по ловджийски
След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета.
Слагаме ги в тенджера, в която сме прибавили към водата оцет, и варим...
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Пушен свински език
След като е готов пушеният свински език, го нарязваме на тънко и го поръсваме пожелание със сминдух....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: