Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладки Шекер Паре
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладки Шекер Паре

Сладки Шекер Паре

Разгледай всички 12 авторски предложения за сладки шекер паре в Gotvach.bg.
Шекерпаре с ядкиШекерпаре с ядкиПоднесете шекерпаре с натрошени ядки и гарнирани със сметана по желание....
Шекерпаре с шамфъстъкШекерпаре с шамфъстък
Брашното и бакпулверът се пресяват в купа, като се прави кладенче. В кладенчето се изсипва захарта, ванилията, маслото, грисът и яйцата. Омесва...
Турски сладки с грис ШекерпареТурски сладки с грис Шекерпаре
След като ги извадим сладките Шекерпаре от фурната, изчакваме около 2 мин....
Сладки топчета ШекерпареСладки топчета Шекерпаре
Сладките топчета залейте с охладения сироп....
Лесен Турски Десерт ШекерпареЛесен Турски Десерт Шекерпаре
В дълбока купа сложете брашното и направете дупка по средата като кладенче. Сложете яйцата и захарта и започнете да разбърквате. След това добавете...
ШекерпареШекерпаре
6
Оставете сиропираните сладки за няколко часа преди да поднесете. Шекерпарето са много вкусни сладки....
Сиропирано ШекерпареСиропирано Шекерпаре
Сиропираните сладки се декорират с шамфъстък или орехи. Сиропираното Шекерпаре е готово....
Лесно Шекер пареЛесно Шекер паре
Белтъкът се отделя от жълтъка и се смесва с захарта и маслото. Добавят се и останалите продукти и се замесва тесто. Оформят се топчета и се нареждат...
Шекерпаре без грисШекерпаре без грис
Най-напред се приготвя сиропът и се оставя да изстине (стандартно 1:1 вода и захар). В дълбок съд се разбиват двете яйца и постепенно прибавяме...
Шекерпаре без грис с шоколадШекерпаре без грис с шоколад
За тези шекерпаре без грис с шоколад пресяваме брашното, като правим кладенче....
Шекерпаре - вкусен сладкиш от турската кухняШекерпаре - вкусен сладкиш от турската кухня
Върху всяка сладка сложете по една ядка. Намажете с жълтъка. Сложете да се пече на 180 градуса....
Сладки турски курабийкиСладки турски курабийки
1
Маргаринът се оставя при стайна температура да омекне. След това към него се добавят останалите продукти без пудрата захар. Омесва се меко тесто...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
53
40
33
21
10
Дай твоята оценка: