Gotvach.bg»Избрани Колекции»Спагети с Миди и Сметана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спагети с Миди и Сметана

Спагети с Миди и Сметана

Прегледай всички 33 подбрани съвети относно спагети с миди и сметана в Gotvach.bg.
Спагети с мидиСпагети с мидиПрибавят се сварените според указанията спагети. Овкусяват се със сол и черен пипер....
Спагети със Скариди и МидиСпагети със Скариди и Миди
Готовите спагети отцедете хубаво и сложете заедно със скаридите при мидите и соса....
Спагети с миди и пестоСпагети с миди и песто
При сервиране поднасяме пастата, като поръсваме с нарязан на ситно магданоз. Спагетите с миди и песто са готови....
Спагети с миди и чесънСпагети с миди и чесън
Сварете спагетите в подсолена вода. В отделен съд сипете виното и го кипнете, добавете мидите и ги сварете докато се отворят черупките....
Спагети с риба и мидиСпагети с риба и миди
Сварете спагетите. Смесете ги с доматения сос, добавете мидите, рибата и задушете за още 5-6 минути....
Оризови спагети с чесън и мидиОризови спагети с чесън и миди
Оризовите спагети с чесън и миди са готови....
Спагети с миди и бяло виноСпагети с миди и бяло вино
Сварете спагетите. Загрейте зехтина в тиган, запържете лука за 2 минути, след което добавете магданоза и редуцирания бульон....
Спагети със сметана и наденицаСпагети със сметана и наденица
Запържваме леко и прибавяме сметаната....
Спагети със сметана и броколиСпагети със сметана и броколи
Добавете към сметаната, разбъркайте и полейте пастата със соса....
Спагети със сметана и беконСпагети със сметана и бекон
Спагетите се готвят още около две минути, като се разбъркват, за да полепне сосът за паста по тях, а не да плуват в него....
Спагети със сметана и скаридиСпагети със сметана и скариди
След това към тях прибавете спагетите, течната сметана и разбитите жълтъци. Ястието се бърка, докато сметаната се сгъсти....
Оризова паста с мидиОризова паста с миди
В чинии разпределете спагетите. Отгоре разпределете соса и настържете обилно с кашкавала....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: