Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия от Зелени Домати Само със сол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от Зелени Домати Само със сол

Туршия от Зелени Домати Само със сол

Разгледай всички 12 авторски предложения за туршия от зелени домати само със сол в Gotvach.bg.
Селска туршия само със солСелска туршия само със солСлед това се възвира саламура само от вода и сол. Тя се оставя да се охлади малко, за да може с нея да се залеят зеленчуците....
Туршия от зелени доматиТуршия от зелени домати
3
След това прибираме туршията на хладно. Туршията от зелени домати е готова....
Туршия със зелени доматиТуршия със зелени домати
13
Редим в буркани целите надупчени с игла домати, морковите, нарязаната целина на филийки и скилидките чесън....
Шарена туршия със зелени доматиШарена туршия със зелени домати
Зеленчуците се измиват, моркови се обелват и нарязват на кръгчета, зелени домати се нарязват като за салата, чушки на ленти, карфиол на розички, целина...
Слънчева туршия със зелени доматиСлънчева туршия със зелени домати
Слънчевата туршия със зелени домати е много вкусна....
Домашна туршия със зелени доматиДомашна туршия със зелени домати
Всичките буркани с туршия се заливат с тази студена саламура без да се стерилизират. Домашната туршия със зелени домати е готова....
Туршия със зелени домати АпетитТуршия със зелени домати Апетит
1
Зелените домати се измиват и нарязват на дебели филийки....
Селска туршия със зелени доматиСелска туршия със зелени домати
1
Допълват се с марината и туршията се стерилизира за около 15 минути. Селската туршия със зелени домати е готова....
Туршия от пукани зелени доматиТуршия от пукани зелени домати
1
Запечете за кратко доматите и чушките на скара или в чушкопек, така че да се "напукат", след това ги нарежете на едри парчета....
Сурова туршия със зелени доматиСурова туршия със зелени домати
13
Възвираме саламурата и след като изстине, заливаме туршията. Започваме да претакаме туршията 10 дни....
Зелени домати от туршия с яйцаЗелени домати от туршия с яйца
Пържат се нарязаните и измити домати. Добавят се лападът, лукът и чесънът. Пържат се, като се бъркат непрекъснато....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: