Gotvach.bg»Избрани Колекции»Украса на Великденска Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поставяме празничната пита да се пече в предварително загрята фурна.
Поднасяме погачата за Великден, докато е още топла....

Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....

1

Мажем питката с жълтък и поръсваме със сусам.
Пече се питката на 170 градуса за 40 минути....

Пече се лимецова Великденска погача предварително загрята фурна 40 мин на 170 °C....

Оставете оформената питка да втаса за 30 минути, намажете с жълтък и сложете бялата декорация....

Вие изберете как да изглежда вашата Великденска погача. От малката топчица тесто разточете кора и изрежете цветчета, поставете по средата....

Разтваряме маята в хладката водичка с чаената лъжичка захар, поръсваме отгоре с брашно и изчакваме да се активира.
Правим кладенче в брашното...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: