Gotvach.bg»Избрани Колекции»Черен Дроб на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен черен дробВ същото масло се задушава нарязаният лук до златист цвят, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз....
2
Черен дроб в гювечДробът се реже на парчета с дебелина около 1 см или по-малко. Измива се и се слага в глинен гювеч....
2
Пастет от черен дроб
Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук....
Черен дроб в панировка
Слагаме олио в тиган. Загряваме олиото на котлона.
Пържим парчетата дроб в олиото от двете страни, като ги обръщаме внимателно....
Кавърма с черен дроб
Поднесете вашата кавърма с черен дроб, като по желание в чинията може да сипете малко ориз, върху него сложете от кавърмата и поръсете със ситно нарязан...
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 8
50
43
33
22
10
Дай твоята оценка: