Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Дроб на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарязаният дроб се сипва в голяма тава и се задушава заедно с олиото и сол на вкус, докато водата се изпари и започне дроба да получава коричка....

Брашното се запържва на тиган, добавя се бульонът, сметаната и всичко се кипва. Този сос се добавя към дроба и се задушава още 10 минути....

Обичам черният дроб на тиган да не е сух, но по желание може и да се допържи....

Слагаме си телешкия пастет в бурканчета, сипваме малко мазнина и слагаме в хладилника.
Дано ви допадне този невероятен пастет от телешки дроб....

1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: