Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Обичам черният дроб на тиган да не е сух, но по желание може и да се допържи....

В подходящ съд загрейте олиото и запържете дроба до пълна готовност. Телешкият дроб се пържи малко повече от свинския....

1

2

Засилете котлона и изсипете виното в същия тиган.
Добавете лука и оставете съвсем малко на огъня....

Сгорещяваме маслото в тиган и прибавяме брашното, пържим до златисто и му прибавяме от соса на дроба и зеленчуците....

Прибавете дроба, задушете с фолио и пъхнете във фурната. Не забравяйте да добавите малко вода или от бульона от дроба....

Разтопяваме маслото в по-дълбок тиган. Измиваме черния дроб и го нарязваме на по-малки парченца....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: