Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шаран на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шаран на Скара

Шаран на Скара

Прегледай всички 24 подбрани съвети за шаран на скара в Gotvach.bg.
Шаран на скараШаран на скараНарежете почистения добре и измит шаран на котлети с дебелина около 1.5 см....
Шаран на скараШаран на скара
2
Поднасяме маринован шаран на скара, докато е още топла рибата....
Пълнен шаран на скараПълнен шаран на скара
Почистете рибата и я овкусете със сол и черен пипер. Нарежете лука на тънки филийки и прибавете стафидите, нарязаните орехи, стрития джоджен,...
Маринован шаран на скараМаринован шаран на скара
1
Почистете шарана и го нарежете на порции. Посолете го. Прибавете ситно нарязания чесън, черния пипер, мащерката, виното и зехтина. Оставете маринатата...
Шаран във фолио на скараШаран във фолио на скара
2
Почистете шарана и овкусете със сол и черен пипер. Нарежете лука на тънки филийки. Прибавете ситно нарязания магданоз, чесъна и гъбите. Посолете...
Шаран на скара с богата маринатаШаран на скара с богата марината
2
Държим всяко едно по 5 минути от двете страни, или докато парчетата шаран получат златист загар....
Шаран със соев сос на скараШаран със соев сос на скара
Почистваме добре шарана и го нарязваме. Слагаме го в купа и поръсваме със соевия сос, оцета, захарта и щипка сол. Оставяме го да се маринова за...
Желиран шаранЖелиран шаран
1
Изчистете шарана и извадете двете филета Костите, главата и хайвера сварете за около час в малко вода. Добавете нарязаните чушки и домати. Прецедете...
Пържен шаранПържен шаран
3
Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят...
Бирен шаранБирен шаран
1
Върху това се слагат парчетата шаран, прибавя се карамфила и дафиновия лист, както и 3/4 от бирата....
Никулденски шаранНикулденски шаран
2
Това е рецепта за традиционен Никулденски шаран от село Остров, Врачанско....
Пиян шаранПиян шаран
Пияният шаран е много вкусен....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: