Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния от Лапад с Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния от Лапад с Агнешко

Яхния от Лапад с Агнешко

Открий всички 24 авторски предложения за яхния от лапад с агнешко в Gotvach.bg.
Агнешко с лападАгнешко с лападСлед малко преместете агнешкото с лапад в тава, прибавете джоджена и го запечете, докато водата леко се изпари....
Готвено агнешко с лападГотвено агнешко с лапад
2
Преди лападът да е бланширан, пресните листа са приблизително 500-600 грама. Измиваме агнешкото месо, заливаме с вода и кипваме....
Великденско агнешко с лападВеликденско агнешко с лапад
Лападът се нарязва и се задушава на слаб огън в останалото масло. Добавя се оризът и 3 чаши вода. Посолява се....
Агнешка Яхния с ЛападАгнешка Яхния с Лапад
Малко преди готовност се прибавя почистеният от жилки и нарязан лапад....
Агнешко с лапад в гювечАгнешко с лапад в гювеч
Преди да извадим гювеча, махаме капака и запичаме агнешко с лапад в гювеч....
Агнешко с лапад в пликАгнешко с лапад в плик
Така маринованото агнешко заравяме в нарязания зелен лук, лапад и гьозум, покриваме с фолио и прибираме в хладилника за 24 часа, но ако нямаме възможност...
Агнешко с лапад и картофиАгнешко с лапад и картофи
В дълбока тенджера поставяме лапада, нарязаните картофи, ориза и агнешкото месо отгоре....
Агнешка супа с лападАгнешка супа с лапад
1
Лападът се почиства много добре и се нарязва на ивици. Залейте агнешкото месо с 2 л студена вода, кипнете и сложете 1 ч.л. сол....
Пролетен ориз с агнешко и лападПролетен ориз с агнешко и лапад
Сервирайте и се насладете на вкусният и ароматен пролетен ориз с агнешко и лапад....
Печено агнешко с лапад по арабскиПечено агнешко с лапад по арабски
Печете агнешкото на 200 градуса около 90 минути, а малко преди да е готово махнете фолиото. Печеното агнешко с лапад по арабски е готово....
Агнешко с ориз, киселец и лападАгнешко с ориз, киселец и лапад
Измийте агнешкото месо и го нарежете на късчета....
Готвено агнешко с лапад и оризГотвено агнешко с лапад и ориз
Когато агнешкото започне да се къса, слагате лапада и джоджена. След пет минути сипвате и измития ориз, на моменти е необходимо да се разбърква....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: